Tottenham kaatoi Olympiakosin Mestarien liigassa. Uusi koutsi Jose Mourinho suoritti varsin tyylikkään eleen.

Tottenham voitti kotikentällään Olympiakosin numeroin 4-2 (1-2) Mestarien liigan B-lohkossa tiistai-iltana. Samalla Tottenham varmisti paikkansa jatko-otteluissa.

Olympiakos aloitti vahvasti ja meni 19 minuutissa 0-2-vierasjohtoon. Tottenham heräili ja toisen jakson alussa Harry Kane toi joukkueen jo tasoihin. Maalia edelsi pallopojan nopea reagointi, jonka seurauksena pallo oli nopeasti maalissa.

Uusi Tottenham-koutsi Mourinho meni välittömästi halaamaan pallopoikaa. Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Mourinho kiitteli vielä erikseen pallopoikaa ja kertoi, että olisi heti ottelun jälkeen kutsunut pojan myös käymään pukuhuoneessa. mutta poika oli ehtinyt lähteä jo pois.

Jose Mourinho kiittää pallopoikaa

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

— —
KATSO MYÖS: Video: Paulo Dybala laukoi mahtavan voittomaalin vaparista Mestarien liigassa