Camp Noulla ei ole luvassa maaleilla mässäilyä

Camp Noulla ei ole luvassa maaleilla mässäilyä, kun luvassa on FC Barcelonan ja Borussia Dortmundin kohtaaminen Mestarien liigassa. Joukkueiden edustamassa F-lohkossa ei ole vielä jatkopaikkoja jaettu, joten panosta riittää.

Barcelona ja Dortmund ovat lohkon kärkipari. Barcelona on kartuttanut tililleen kahdeksan paunaa, kun taas Dortmundilla on kasassa seitsemän. Maaleja ei ole kovinkaan paljoa nähty, sillä esimerkiksi Barcelonalla on neljässä pelissä vain neljä tehtyä, Dortmundilla viisi.

Kolme näistä Dortmundin viidestä osumasta tulivat edellisessä Mestarien liigan ottelussa Interin isäntänä. Dortmund oli ottelussa 0-2 tappiolla ensimmäisen puoliajan päätteeksi, mutta toinen puoliaika muutti ottelun. Laitapuolustaja Achraf Hakimi painoi kaksi maalia, sekä Julian Brandt yhden, jonka myötä Dortmund nousi 3-2 voittoon.

Barcelonan edellinen ottelu Mestarien liigassa ei jättänyt paljoakaan kerrottavaa. Camp Noulla pelattu matsi päättyi maalittomaan tasuriin. Barcelona vähemmän yllättäin hallitsi ottelua, muttei osunut lukuisista tonteistaan huolimatta Slavian maalilla erinomaisen ottelun pelanneen Ondrej Kolarin selän taa.

Kumpikaan joukkue ei yltiöpäisesti lähde tänään hyökkäämään. Barcelonalle jatkopaikkaan riittää jopa tasatulos, mikäli Inter ei ota kolmea pistettä Slavia Prahan vieraana. Alle kolmen maalin ottelu on odotuksissa ja sen mukaisella kohteella lähdetään liikenteeseen. Mikäli lopputulos on kolme maalia, panos palautetaan.

Pelivihje: Alle 3 maalia (2.23 @Coolbet)

Kerroin on artikkelin julkaisuhetkellä ja saattaa muuttua siitä.

LYÖ VETOA!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here