Jose Mourinho siirtyy AS Roman päävalmentajaksi

Mourinho puoliaika

58-vuotias portugalilaiskoutsi Jose Mourinho ehti olla työttömänä vain parisen viikkoa, kun uutinen uudesta työpaikasta julkistettiin.

Tottenham antoi huhtikuussa potkut Jose Mourinholle, joka toimi joukkueen käskijänä marraskuusta 2019. Ryan Mason otti väliaikaisesti ohjat Tottenhamissa.

Italian Serie A:ssa seitsemäntenä oleva AS Roma tiedotti tiistaina, että Mourinho siirtyy tulevasta kaudesta lähtien päävalmentajaksi. Sopimus on kolmivuotinen. Nykyinen päävalmentaja Paulo Fonseca jättää tehtävänsä toukokuun lopussa.

Mourinho nousi koko jalkapallomaailman tietoisuuteen vuosina 2003-2004, jolloin hän johdatti FC Porton perättäisinä vuosina UEFA Super Cupin sekä Mestarien liigan voittoon.

Porton jälkeen hän luotsasi Real Madridia, Interiä, Manchester Unitedia sekä kahteen otteeseen Chelseaa. Palkintokaappiin on kertynyt muun muassa kolme Valioliigan mestaruutta, kaksi Serie A:n mestaruutta ja yksi La Ligan mestaruus. Mestarien liigan hän puolestaan on onnistunut valloittamaan sekä Interin että Porton peräsimessä.

Jose Mourinho siirtyy Roomaan

https://twitter.com/ASRomaEN/status/1389567974097530881

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here