Jolle Pohjanpalon HSV haastaa Stuttgartin

Jolle Pohjanpalon HSV matkaa tänä iltana Stuttgartiin Mercedes-Benz Arenalle, kun torstain ainoa kamppailu Saksan kentillä nähdään näiden kahden nousijaehdokkaan kesken.

2. Bundesliigan toiselta sijalta löytyvä HSV on tällä hetkellä nousemassa ylemmälle sarjatasolle yhdessä Arminia Bielefeldin kanssa. Vielä on kuitenkin runsaasti pelejä pelaamatta ja pisteitä jakamatta. HSV:n pistesaldo näyttää tällä hetkellä 46 pistettä, kun kolmantena oleva Stuttgart on saanut kasaan 45 pistettä.

Tänään on siis tiedossa tärkeä peli, joka voi vaikuttaa nousutaisteluun kovastikin. Pisteitä kumpikaan joukkue ei varmasti halua menettää, sillä Heidenheim nousi myös 45 pisteeseen eilen keskiviikkona.

TSEKKAA TÄMÄ:

Molemmat illan joukkueet ovat kuitenkin palanneet heikoin tuloksin koronatauolta. Etenkin kotijoukkue Stuttgart on kompuroinut, sillä se on hävinnyt molemmat toukokuun ottelunsa Kielille ja Wehenille. Tänään Stuttgart kuitenkin pääsee sarjan parhaana kotijoukkueena yrittämään muutosta kurssille. Vaikeaa se tulee olemaan, sillä kotiedun hyöty on tällä hetkellä hyvin vähäinen tyhjien katsomoiden ympärillä.

Vaikea pelien aloitus on ollut myös HSV:llä. Kahteen peliin on syntynyt kaksi tasuria. Edellinen ottelu päättyi 0-0 tulokseen juurikin sarjakärki Bielefeldiä vastaan. Aiempi tasuri oli Greuther Fürthin vieraana, jossa HSV menetti 1-2 johtonsa ottelun viimeisillä hetkillä. Kyseisessä matsissa myös Jolle Pohjanpalo pääsi iskemään maalin.

Jollen tehoja HSV kaipaa myös tänään. Seitsemään peliin kolme osumaa iskenyt suomalainen on päässyt hyvin paikoille näissä kahdessa pelissä ja väistämättä tulosta alkaa näillä paikoilla myös syntymään. Tänään Jollen maalille tarjolla on tasan neljän kerroin, joka on viihdebetsinä hyvä kohde.

Peli-ideaa haetaan vieraiden voitosta, ottaen tasapelin mahdollisuuden pois. HSV on ollut omissa matseissaan niskan päällä niin Bielefeldiä kuin Fürthiäkin vastaan. Tasan kakkosen kertoimella tämä kohde lähtee pelattavaksi. Stuttgart ei ole onnistunut vakuuttamaan otteillaan edellisissä peleissään ja pisteiden menetys tänään ei olisi yllätys.

Pelivihje: HSV, tasapeli ei vetoa (2.00 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Maalivahdilta selkätorjunta ja kaksi lisäpelastusta – harvinainen rankkaritilanne Ranskan aladivarissa

Edellinen artikkeliVideo: Gareth Balen käsittämätön saksarimaali Mestarien liigan finaalissa 2018
Seuraava artikkeliVideo: Joel Pohjanpalo taas maalinteossa – HSV romahti toisella jaksolla

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän