25-vuotias HSV-hyökkääjä Joel Pohjanpalo oli jälleen maalinteossa. Toisen jakson sulaminen oli kuitenkin kova paikka nousua tavoittelevalle joukkueelle.

Stuttgart kaatoi kotikentällään Hamburger SV:n numeroin 3-2 (0-2) Saksan 2. Bundesliigan kärkimatsissa torstai-iltana. Vieraat johtivat avausjakson jälkeen kahdella maalilla, mutta Stuttgart nousi lopulta lisäajalla voittoon. HSV-hyökkääjä Joel Pohjanpalo puski 0-1-maalin 16. minuutilla.

2. Bundesliigan kärjessä on Arminia Bielefelt, joka on kerännyt 27 ottelustaan 53 pistettä. Stuttgart nousi sarjakakkoseksi, kun sillä on nyt 28 ottelusta 48 pistettä. Hamburger SV on kolmantena (28 ottelua, 47 pistettä). Kaksi parasta nousee suoraan Bundesliigaan ja kolmonen karsii.