Jalkapallon Ykkösessä sattui ja tapahtui sunnuntai-illan kierroksella. Kokkolassa nähtiin kenties kauden tähän asti upein maali.

KTP kaatoi vieraskentällä KPV:n numeroin 1-3 (0-0) Ykkösessä sunnuntaina. Avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta toisella puoliajalla nähtiin neljä.

Illan avausmaali oli todella kaunis. Kotkalaisvieraiden 31-vuotias keskikenttäpelaaja Johannes Laaksonen sai pallon haltuunsa noin 20 metrissä ja laukoi lähes saman tien täydellisen kudin oikeaan yläkulmaan, 0-1!

KPV:n Henri Heiermann tasoitti 71. minuutilla numeroiksi 1-1. KTP ei tästä hätkähtänyt, vaan 82. minuutilla Mika teki maalinedustalta 1-2-voittomaalin. Ja muutama minuutti myöhemmin Matias Paavolan keskitys livahti sisään. Näin ollen loppunumerot 1-3.

KATSO MYÖS: Video: Gnistan murskasi JäPS:n numeroin 10-1 Ykkösessä!