Joel Pohjanpalo nousi Turkin liigan maalipörssin kärkeen

Suomen maajoukkueen ja Rizesporin 27-vuotias hyökkääjä Joel Pohjanpalo jatkoi viikonloppuna maalitehtailuaan Turkin pääsarjassa.

Rizespor kaatoi vieraskentällä Yeni Malatyasporin numeroin 1-3 (1-2) Turkin pääsarjassa, Super Ligissä, sunnuntaina.

Suomen maajoukkuehyökkääjä Joel Pohjanpalo vaihdettiin kentälle Rizesporin hyökkäykseen 62. minuutilla, ja verkko heilui nopeasti. Jolle painoi 1-3-maalin heti 64. minuutilla!

Kyseessä oli Pohjanpalon 16. sarjamaali tällä kaudella. Samalla hän nousi jakamaan koko maalipörssin kärkeä yhdessä Kasimpasan hyökkääjä Umut Bozokin kanssa! Kova temppu siinäkin mielessä, että Rizesporin putoaminen pääsarjasta on jo varmistunut, vaikka ottelukierroksia on pelaamatta vielä kaksi.

Trabzonspor varmisti viikko sitten Turkin mestaruuden. Edellisen kerran joukkue nosti mestaruuskannua 38 vuotta sitten.

KATSO MYÖS: Trabzonspor voitti Turkin mestaruuden – fanit ryntäsivät heti kentälle juhlimaan