Joel Pohjanpalo teki voittomaalin Hamburger SV:lle!

25-vuotias suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo laukoi kauniin voittomaalin Hamburger SV:lle vierasvoitossa maanantai-iltana!

Hamburger SV kaatoi vieraskentällä VfL Bochumin 1848:n numeroin 1-3 (0-0) Saksan 2. Bundesliigassa maanantai-iltana. Pohjanpalo pääsi vaihdosta kentälle 71. minuutilla ja ei siinä mennyt kuin kolme minuuttia ja mies laukoi 1-2-voittomaalin rankkarialueen sisältä. Pohjanpalo oli erittäin pirteällä pelipäällä ja aiheutti jatkuvasti vaikeuksia Bochumin puolustukselle!

Pohjanpalo siirtyi reilu viikko sitten lainasopimuksella Hamburger SV:n miehistöön. Bundesliigassa viidentenä majaileva Bayer Leverkuseen lainasi hyökkääjä Pohjanpalon 2. Bundesliigassa sarjakakkosena olevaan Hamburger SV:hen loppukauden mittaisella sopimuksella.

Pohjanpalo on kärsinyt viime vuosina loukkaantumisista ja peliajan saaminen Leverkusenissa on ollut haastavaa. Hamburgerissa peliaikaa on odotettavissa, mikä on tärkeä asia, sillä iskussa ollessaan Pohjanpalo on tärkeä hyökkääjä myös Suomen maajoukkueelle tulevan kesän EM-kisoissa.

— —
KATSO MYÖS: Video: Afrikan futsalin mestaruuskisoissa nähtiin hävyttömän kaunis maali!