Rizesporin ja Suomen maajoukkueen 27-vuotias hyökkääjä Joel Pohjanpalo teki komeasti kaksi maalia Turkin liigassa.

Rizespor hävisi kotonaan suurseura Galatasaraylle numeroin 2-3 (2-1) Turkin Super Ligissä sunnuntaina.

Galatasaray meni Mostafa Mohamedin osumalla vierasjohtoon heti 5. minuutilla. Sitten alkoi Joel Pohjanpalo -show, kun ensin 17. minuutilla Jolle tasoitti ja heti 25. minuutilla mies vei Rizesporin 2-1-johtoon.

Ottelun lopussa tapahtui! Vieraiden Mohamed tasoitti 75. minuutilla. Sitten 88. minuutilla Rizesporilla oli mahdollisuus tehdä voittomaali rankkarista, mutta Fernando Boldrin epäonnistui. Galatasarayn Olimpiu Morutan vaihdettiin kentälle lisäajalla, ja mies ratkaisi ottelun tekemällä 2-3-voittomaalin 95. minuutilla!

20 joukkuen Super Ligiä on pelattu nyt kahdeksan kierrosta ja kärjessä on Fenerbahce 19 pisteellä. Rizespor on sarjajumbona, kun kasassa on ainoastaan yksi piste.