Joel Pohjanpalo onnistui tapaninpäivänä maalinteossa, kun Venezia nousi pitkälti Pohjanpalon ansiosta tasapeliin.

Joel Pohjanpalon vire Serie B:ssä on juuri nyt erittäin vahva. Suomalaishyökkääjä on tehnyt viimeiseen seitsemään otteluun kuusi maalia, joilla hän on noussut sarjan maalintekijätilastossa jo kolmannelle sijalle. Kaikkiaan maaleja on kertynyt seitsemän. Maalitilastoa johtavalla Barin Walid Cheddiralla täysosumia on kymmenen.

Pohjanpalon mahtava vire sai jatkoa tapaninpäivänä, kun Venezia kohtasi kotikentällään Parman. Vieraat karkasivat 0–2-johtoon, mutta Venezia nousi tasoihin Pohjanpalon johdolla. Ensin hän laukoi maalinedustalta kavennusosuman 70. minuutilla, ja tämän jälkeen alusti tasoitusmaalin 82. minuutilla. 2–2 jäi ottelun loppulukemiksi.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!