Huuhkajien ja Venezian 29-vuotias hyökkääjä Joel Pohjanpalo oli jälleen maalinteossa Serie B:ssä.

Venezia kaatoi kotikentällään Stadio Pierluigi Penzolla Catanzaron numeroin 2-1 (2-1) Italian Serie B:ssä perjantai-iltana.

Kotijoukkue Venezian kapteeni Joel Pohjanpalo avasi maalihanat 25. minuutilla laukomalla rangaistuspotkun reppuun, 1-0.

Catanzaron Andrea Ghion tasoitti 40. minuutilla, mutta Dennis Johnsen vei Venezian uudelleen johtoon aivan avausjakson lopulla. Toisella jaksolla ei maaleja enää nähty, joten Venezialle tärkeä kotivoitto.

Pohjanpalo pelasi ottelussa 75 minuuttia. Venezian suomalaismaalivahti Jesse Joronen on ollut lihasvamman takia sivussa lokakuun alusta lähtien.

20 joukkueen Serie B:n kärjessä jatkaa Parma (12 ottelua, 27 pistettä). Toisena on hienosti Venezia (13 ottelua, 26 pistettä) ja kolmantena Palermo (12 ottelua, 23 pistettä). Kaksi parasta nousee kauden päätteeksi suoraan Italian pääsarjaan.