Major League Soccerin uusi kausi pyörähti käyntiin viikonloppuna. Seattle Soundersin Joao Paulo laukoi heti mahtavan osuman.

Seattle Sounders aloitti kauden vakuuttavasti kaatamalla kotikentällään Minnesota Unitedin numeroin 4-0 (0-0) MLS:ssä viikonloppuna.

Avausjakso oli vielä maaliton, mutta toisella jaksolla tapahtui. Voittomaali nähtiin heti 49. minuutilla, kun purkupallo ajautui Seattlen keskikenttäpelaaja Joao Paulolle, joka otti pallon haltuun ja laukoi saman tien 25 metristä laittaen verkot heilumaan.

Vierailija Minnesotan paidassa nähtiin kaksi Suomen maajoukkuepelaajaa. Robin Lod pelasi hyökkäyksessä täydet 90 minuuttia, kun taas puolustaja Jukka Raitala vaihdettiin kentälle 79. minuutilla.