Jo 103 joukkuetta mukana adidas Futsal Tournamentissa

adidas futsal

Puoliaika.com uutisoi noin kuukausi sitten 18.-19.10.2014 järjestettävästä adidas Futsal Tournamentista. Tällä hetkellä 103 joukkuetta on ilmoittautunut futsal-kauden avausturnaukseen, joka pelataan Arena Center Myllypurossa ja Hakaniemessä.

Viime vuoden tapaan turnauksesta on tulossa kovatasoinen kaksipäiväinen taisto pre-season futsal-herruudesta, kun maan parhaat futsal-harrastajat kerääntyvät yhteen lokakuussa. Turnaus tarjoaa runsaasti sarjavaihtoehtoja eri tasoisille joukkueille, kun aikuisten sarjoja on neljä ja junioreiden sarjoja puolestaan 10. Aikuisten sarjat pelataan 18.-19.10 ja junioreiden sarjat puolestaan viikkoa myöhemmin, 25.-26.10.

Futsal-kausi starttaa virallisesti loka-marraskuun vaihteessa, joten adidas Futsal Tournament 2014 tarjoaa laadukkaan futsal-kauden avauksen aikuisille ja junioreille. Vaikka turnaus pelataankin Helsingissä, matkustaminen ei koidu ongelmaksi kauempaa tuleville joukkueille. Arena Center tarjoaa lukuisia majoitusvaihtoehtoja sisältäen ruokailut joukkueelle.

Arena Center & Night People Group tarjoaa aikuisten joukkueille jatkot turnauksen aikana. Viralliset jatkot pidetään lauantaina Apollo Live Clubilla, ja sunnuntaina puolestaan Tigerissa. Jokainen AFT-turnaukseen osallistunut pelaaja pääsee molempiin jatkopaikkoihin VIP-jonon kautta ilmaiseksi sisään.

Turnaukseen on vielä mahdollista ilmoittautua lisäpaikoille 6.10. asti. Takaa joukkueellesi laadukas futsal-kauden avaus ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.adidasfutsal.fi.