Jere Uronen: ”Oman ei varmasti huono vastus”

Palloliitto logo

Suomi kohtaa Omanin vierasmaaottelussa 24.1. Mixu Paatelaisen valitsema joukkue koostuu pääosin Suomessa ja Pohjoismaissa pelaavista pelaajista. Helsingborgs IF:n puolustaja Jere Uronen lähtee matkaan mielenkiinnolla.

– Pakko myöntää, etten tiedä Omanista juurikaan. En ole mitään muutakaan niin eksoottista maata vastaan koskaan pelannut. Siitä tulee kuitenkin varmasti kiva reissu, Uronen toteaa.

– Mikään huono vastus Oman ei varmasti ole. Nämä ottelut ovat meille tärkeitä karsintoja ajatellen. Maaotteluja ei ole koskaan liikaa, henkilökohtaisesti voisin pelata niitä vaikka joka viikko, puolustaja lisää.

Suomen tulevien EM-karsintojen lohkovastustajat arvotaan reilun kuukauden päästä. Uronen on nuoresta iästään huolimatta pelannut ennakkoluulottomasti jo useita kovia vastustajia vastaan niin maa- kuin seurajoukkuetasollakin.

– Minulla käy kyllä kuka vain, on mukava pelata todella kovia maita vastaan ja mitata omaa tasoa. Mieluummin kovia maita, kuin esimerkiksi Azerbaidzhan tai Armenia vieraissa. Mutta mietitään niitä vastustajia sitten kun ne selviävät.

Uronen palasi ruotsalaisen seurajoukkueensa harjoituksiin reilu viikko sitten.

– Ensimmäiset treenit tuntuvat tietysti vähän raskailta, mutta olen todella iloinen, että polvi on nyt kunnossa, puolustaja päättää.

 

Lähde: Palloliitto.

Edellinen artikkeliVideo: Vapaapotku keskiympyrästä sisään. Ihan ok suoritus.
Seuraava artikkeliVideo: FC Bayern München on valmiina vuoteen 2014

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän