Jättiyllätys Valioliigassa – parjattu hyökkääjä upotti Manchester Cityn!

Jättiyllätys on sana, jolla voi kuvailla Manchester Cityn sunnuntaista 0-2 tappiota Etihad Stadiumilla vierailleelle Wolverhamptonille.

City hallitsi ottelussa palloa 76 prosenttisesti ja loi kaikkiaan 18 maalintekoyritystä. Se ei kuitenkaan riittänyt, vaan vaivaiset seitsemän maalintekoyritystä luonut Wolves haki täydet pisteet Cityn kotikentältä.

Ottelun molemmat maalit nähtiin viimeisen kymmenen minuutin aikana, ja niistä vastasi vieraiden espanjalaislaituri Adama Traore. Huikeasta nopeudestaan tunnettu 23-vuotias Traore on saanut viime aikoina paljon rapaa niskaansa, eikä syyttä. Hän oli pelannut ennen sunnuntaita 72 ottelua Valioliigassa, joissa oli syntynyt hyökkäyspään pelaajalle hämmästyttävästi vain yksi maali!

Wolves-tappion myötä Cityn ero Valioliigaa johtavaan Liverpooliin venyi jo kahdeksaan pisteeseen. Jürgen Kloppin valmentama Liverpool on voittanut kaikki kahdeksan otteluaan, kun taas Pep Guardiolan City on hävinnyt Wolverhamptonin lisäksi myös Teemu Pukin edustamalle Norwichille ja pelannut tasan Tottenhamin kanssa.

Sunnuntain muissa otteluissa Arsenal kaatoi Bournemouthin David Luizin maalilla lukemin 1-0 ja laajalta rintamalta onnistumisia saanut Chelsea ryöpytti Southamptonia vieraissa maalein 1-4. Iltaottelussa Newcastle puolestaan yllätti Manchester Unitedin 1-0 voitolla. Ottelun ainoan maalin viimeisteli Matthew Longstaff.

Jättiyllätys alkoi Traoren 0-1 maalista…

https://twitter.com/KoloJesse/status/1180861078437335040

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.


…ja huipentui saman miehen illan toiseen maaliin!

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here