Jatkuuko Leverkusenin vire?

Juurikin tämä tiistai tuo mukanaan melkoisen erektoivia Bundesliigamyräköitä, kun muun muassa Dortmund ja Bayern München vääntävät ihan aikuisten oikeasti Bundesliigamestaruudesta. Itse keskityn seuraavassa toiseen mielenkiintoiseen kikkailuun.

Leverkusen – Wolfsburg

Hurjassa vireessä tauon jälkeiset orgiat aloittanut ja jopa kakkospaikasta edelleen taisteleva sarjanelonen Leverkusen saa vastaansa 14 pisteen verran perässä rimpuilevan Wolfsburgin ryhmän. Wolfsburg onnistui alkukauden tapaan voittamaan tauon jälkeen keskinkertaisen joukkueen Augburgin muodossa, mutta Dortmundia vastaan otettiinkin sitten pakettiin 0-2 lukemin.

TSEKKAA TÄMÄ:

Leverkusen on maalaillut tauon jälkeisissä kahdessa taistossa peräti seitsemän kertaa, joten yläkerta huokuu tällä hetkellä tehokkuuttaan. Varsinkin vierasvoitto Mestarien liigapaikasta taistelevasta Mönchengladbachista teki mannaa joukkueen itseluottamukselle.

Leverkusen on nyt painellut viimeiset 12 virallista otteluaan saldolla 11-1-0, viimeisestä kahdeksasta ottelusta seitsemän on voitettu vähintään kahdella maalilla. Puolustuksessa ja keskikentällä viilettelevä Lars Bender on edelleen sivussa loukkaantumisen takia, mutta joukkueen paras maalintekijä Kevin Volland saattaa palata jo tänään kokoonpanoon. Toisaalta, miestä tuskin liikaa heti riskeerataan – varsinkin, kun hyökkäys on toiminut loistavasti ilman veivariakin.

Wolfsburg on kokenut ja tulee kokemaan omat vastoinkäymisensä ns. isojen vieraana, eikä joukkueen tilannetta ainakaan helpota pienoinen loukkaantumis- ja pelikieltohärdelli. Sivussa illan ryhmästä ovat puolustaja Paulo Otavio, keskikenttä-Reinot William ja Klaus, kun taas hyökkääjä Admir Mehmedin sekä keskikentällä hääräävien Yannick Gerhardtin ja Josuha Guilavoguin yllä liikkuu vahvoja epävarmuustekijöitä.

Pelivalinta

Bayer Leverkusen voitti joukkueiden aikaisemman tämän kauden kohtaamisen vieraissa 0-2, enkä näe liian montaa syytä, miksei ryhmä venyisi arvokkaaseen voittoon myös tänään. Neljä maalia viimeisessä kahdessa matsissa tuuppinut Kai Havertz on erittäin nälkäiselle pelipäällä, enkä muutenkaan ottelua ihan vähämaalisena näe, vaikka Wolfsburg puolustustaan tukkia yrittääkin.

Olen tunkenut sisään kaksi tauon jälkeistä aikaa jumaloivaa maltillista lirpaketta. Leverkusen ah -1 kertoimella 2,19 kelpasi lapulle, samoin valinta 1X + o2,5 kertoimella 1,90. Nähtäväksi jää, miten se pyörylä lopulta illalla jaloissa tottelee.

Lisää Bundesliigakertoimia tästä.

Edellinen artikkeliVideo: Maalivahti torjuu käsillään – Luis Suarez vaatii pilkkua käsivirheestä Copa Americassa 2019
Seuraava artikkeliDer Klassikerissa pelataan jopa mestaruudesta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän