Jatkuuko Bodo/Glimtin sirkus?

Taas mennään norjalaisen futiksen sekä Bodo/Glimtin sirkuksen mukana. Norjan liigan tämän kauden tosisykkijä Bodo/Glimt jaksaa kaikessa väriläiskyydessään aiheuttaa erektiota, mikä sinällään sopii setämiehille oikein mukavasti. Torstainen matsi kiehtoo.

Stabaek – Bodo/Glimt

Norjan liigaa edelleen puhtaalla pelillä (10-0-0) johtava Bodo/Glimt on ollut kesän todellinen supersuorittaja. ”Pohjolan Atalanta” on survonut tulostauluille hurjia lukemia, ja kun norjalaiskausikin on typistetty normaalia lyhyemmäksi, on jokaisella pistesaaliilla normaalia suurempi merkitys.

Bodo/Glimt kohtasi edellisellä kierroksella sarjan kärkiottelussa kotinurmellaan niin ikään tappioitta edenneen Molden. Bodo käänsi matsin kenttätapahtumisen valossa ansaitusti edukseen 3-1 lukemin, ja viimeistään nyt voidaan todeta, ettei joukkueen hyökkäävälle pelityylille löydy tällä hetkellä Norjassa pysäyttäjää. Joukkue on tyrkkinyt kauden kymmenessä ensimmäisessä koitoksessa yhteensä 38 maalia, alle kolmeen täysosumaan Knutsenin suojatit ovat jääneet ainoastaan kahdesti.

Bodo/Glimt kasvatti voittonsa myöstä eron sarjakakkoseen Moldeen viiden pisteen suuruiseksi. Sarjakolmonen Vålerenga on jäänyt möllöttämään jo 11 pisteen päähän. Ylivoimaista, eikö totta? Kaiken kaikkiaan Bodon alkukauden matseissa on tyrkitty byyrejä keskimäärin 4,9 per peli. Kuten aiemminkin olen todennut, ahne pelityyli poikii toki tilanteita ja takaiskuja myös omaan päähän, mutta niin kauan, kun vastustajan rysä heiluu useammin, on paketti kutakuinkin kasassa.

Bodo/Glimt:illä on jälleen edessä pitkä vieraspelimatka, kun isännän viittaa kantaa tällä kertaa sarjavitonen Stabaek. Reissuun lähdetään kuitenkin ajoissa, ja kun torstainen kelikin näyttää ennakkoon siedettävältä, näen Bodon jatkavan vaeltamista vahvassa putkessa. Stabaek on ollut alkukauden kotiotteluissa puolivahva (2-2-1), mutta tokihan kärkipäähän povatulta kestomenestyjä Rosenborgilta 0-3 käkättimeen otettiin.

Stabaek luottaa pelaamisessaan pitkälti keskikentällä/yläkerrassa riehuvien Oliver Edvardsenin, Kornelius Hansenin sekä Hugo Vetlesenin luovuuteen. Joukkue pääsee torstaiseen matsiin näillä näkymin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, joten loukkaantumisista homma ei ainakaan kiinni jää.

Myös Bodo/Glimt lähtee taistoon ilman merkittäviä poissaoloja. Molde-myräkässä yhden ottelun huilin jälkeen avaukseen palannut maalitykki Kasper Junker kyykytti myös Moldea, joten Stabaekin puolustus saa todella olla varpaillaan nuorukaisen kanssa.

Pelivalinta

Sanon nyt samat sanat, jotka päästelin ilmoille edellisessä Bodo/Glimt-ennakossani: mikäli Stabaek kestää Bodo/Glimtin valtaisan alkurynnistyksen, saattaa maaliodottama pudota normaaleista tennislukemista alaspäin. Stabaek on ollut suhteellisen undermainen ryhmä, mutta tällä kertaa joukkueen on lähdettävä jopa väkisin vierailijoiden hawaijimaiseen hyökkäysiloitteluun mukaan – pelkällä bussivarikkotoiminnalla Bodoa ei kukisteta.

Bodo/Glimtin hyökkäysvoimasta ei varmastikaan tarvitse enää enempää jauhaa. Joukkueen itseluottamuspussi pursuilee liitoksistaan Molde-voiton jälkeen, ja viiden pisteen keulassa on mukava pelailla entistäkin vapautuneempaa futista. Valinta Bodo/Glimt + o2,5 kertoimella 1,95 kiihotti nivusia sopivalla tavalla, joten tartun siihen ilman sen suurempia väliliikkeitä.

Lisää valintoja löytyy sivultani.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua.

Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here