AS Roma jatkaa kovaa iskuaan Torinoa vastaan

AS Roma jatkaa kovaa iskuaan Torinoa vastaan Serie A:ssa, kun roomalaiset matkaavat Piemonten alueelle taistelemaan pisteistä.

Illan kotijoukkue Torino on pelannut surkean kauden. Sarjasijoitus 16. on ehdoton pettymys tässä vaiheessa kautta Moreno Longolle. Näyttäisi kuitenkin siltä, että joukkue säilyy sarjassa kauden jälkeen. Piste-eroa viivaan on seitsemän pojoa ja matseja jäljellä on enää kolme.

AS Roma on sen sijaan ottanut ryhdikkään tatsin pelaamiseen viime aikoina. Edellisen viikon sisällä on kaatunut Spal vieraissa jopa 1-6 ja Fiorentina kotona 2-1. Maalintekijät ovat löytyneet kohtuu mielenkiintoisista osoitteista, sillä esimerkiksi Bruno Peres maalasi kahdesti Spalia vastaan ja Jordan Veretout upotti Violan kahdella pilkullaan.

Roma kamppailee vielä kovasti paikoista europeleihin AC Milanin ja Napolin kanssa. Tänään ehdottomasti voitto on odotuksissa ja pienellä aasialaisella tasoituksella uskalletaan panostaa vieraisiin.

Pelivihje: AS Roma -1 ah (2.03 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Portugalin liigassa harvinainen osuma – Mehdi Taremi kuljetti pallon maaliviivan yli

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here