Klassikkovideo: Järjetön nousukarsinta Norjassa – 2 missattua pilkkua, 6 maalia jatkoajalla, rankkarikisa…

Norjassa nähtiin lähes päivälleen kaksi vuotta sitten unohtumaton nousukarsintatrilleri, jossa Robert Taylorin edustama Brann tipahti divariin.

Norjan divarista karsinoihin edennyt Jerv kaatoi pääsarjajoukkue Brannin rankkarikisan jälkeen nousukarsinnoissa viikko ennen joulua vuonna 2021.

Ottelussa nähtiin paljon maaleja ja suurta draamaa. Sankassa sumussa pelatun trillerin varsinainen peliaika päättyi numeroihin 1-1.

Brann missasi varsinaisella peliajalla kaksi rangaistuspotkua. Jatkoajalla puolestaan molemmat joukkueet tekivät peräti kolme maalia. Brann meni 117. minuutilla 3–4-johtoon, mutta Jerv tuli vielä tasoihin 120. minuutilla.

Rankkarikisa ratkesi puolestaan 9. laukaisukierroksella, kun juuri Robert Taylor epäonnistui rankkarissaan ja Jervin Shuaibu Ibrahim osui. Lopulta Jerv pääsi juhlimaan sarjanousuja, ja Taylorin edustama Brann putosi divariin.

KATSO MYÖS: Video: Benjamin Källman painoi kaksi maalia Puolan liigassa – voittomaali oli hurja tykitys