Suomen maajoukkueen ja Cracovian 25-vuotias hyökkääjä Benjamin Källman oli ottelun sankarina Puolan pääsarjassa.

Cracovia kaatoi kotikentällään suurseura Legia Varsovan numeroin 2-0 (1-0) Puolan pääsarjassa, Ekstraklasassa, keskiviikkoiltana.

Ottelun molemmat maalit teki Benjamin Källman. Avausmaali nähtiin 25. minuutilla, kun Källman tykitti todella komeasti pallon yläpesään. Källman kruunasi iltansa tekemällä toisen maalinsa läpiajosta. 57. minuutilla.

Källman sekä myös toinen Huuhkajapelaaja, puolustaja Arttu Hoskonen, pelasivat täydet 90 minuuttia Cracovian paidassa.

18 joukkueen Ekstraklasaa on pelattu nyt noin 19 kierrosta ja kärjessä jatkaa Slask Wroclaw 41 pisteellä. Kotivoiton ottanut Cracovia nousi sijalle 13, ja nyt kasassa on 21 pistettä.

KATSO MYÖS: Video: Farssi Turkin pääsarjassa – jumbojoukkueen pomo määräsi pelaajat pukukoppiin kesken matsin

Benjamin Källman ja 1-0

Benjamin Källman ja 2-0