Jalaton taituri pääsi pallottelemaan Mo Salahin kanssa – katso video!

Liverpoolin tiistai-illan harjoituksiin osallistunut jalaton taituri sulattaa parhaillaan jalkapallokansan sydämiä sosiaalisessa mediassa. 

Videolla esiintyvä taituri on kazakstanilainen Ali Turganbekov, jonka molemmat jalat on amputoitu. Tästä huolimatta Turganbenkov kikkailee pallon kanssa hämmentävän ketterästi, päätään apuna käyttäen. Videolla Liverpoolin supertähti Mohamed Salahin kanssa pallotteleva nuorukainen on aiemmin päässyt kikkailemaan myös Lionel Messin kanssa.

Turganbekovin osallistuminen Liverpoolin harjoituksiin oli mahdollista UEFA Foundation for Childrenin ansiosta. Vuonna 2015 perustetun säätiön tavoitteena on tuoda jalkapallo lähemmäksi haavoittuneimpia ja edistää tasa-arvoa.

Samaisen säätiön kädenjälki näkyi vahvasti eilisessä Super Cupin finaalissa, jossa kohtasivat Liverpool ja Chelsea lapset joilta on jokin raaja amputoitu, saattoivat pelaajat kentälle ja ennen ottelun alkua turkkilaisten amputoitujen lasten kuoro esitti äärimmäisen kauniisti Bob Marleyn kappaleen ”Three little birds”.

Jalaton taituri ihastutti Liverpoolin harjoituksissa

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: Veikkausliigassa poikkeuksellisen alhainen onnistumisprosentti pilkuissa

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here