Ykkösen pelaajat äänestivät kunnianosoituksena kuukauden pelaajaksi Jaakko Rantasen

jaakko rantanen puoliaika

Ykkösen pelaajat ovat äänestäneet peliuransa FC Hakassa lopettaneen Jaakko Rantasen kesäkuun kuukauden pelaajaksi.

FC Haka ilmoitti kesäkuussa, että joukkueen kapteeni Jaakko Rantanen joutuu lopettamaan pelaajauransa pakon edessä vain 25-vuotiaana. Syynä on laajoissa tutkimuksissa todettu sydänvika, mikä estää Rantasen kilpaurheilun jatkamisen.

Ykkösen pelaajat äänestivät Rantasen kuukauden pelaajaksi kunnianosoituksena siitä, että hän joutuu lopettamaan pitkän ja upean uransa.

”Ihan huikea juttu. Olen kyllä todella otettu. Kiitos paljon, kommentoi liikuttunut Rantanen JPY:n nettisivuilla.

Kahdella korkeimmalla sarjatasolla FC Lahdessa ja Ilveksessä ennen Hakaan siirtymistä pelannut Rantanen kävi huhtikuussa vuosittaisessa lääkärintarkastuksessa. Sen kautta ilmeni, että hänen täytyy mennä jatkotutkimuksiin. Niiden jälkeen selvisi, että sydänvika estää kilpaurheilun jatkossa, ja edessä oli ikävä lopettaminen pakon edessä.

Kevyttä liikuntaa hänelle suositellaan jatkossakin. Kilpaurheilutason väännöt ovat kuitenkin Rantaselta näillä näkymin ohi.

Tällä kaudella Rantanen pelasi Hakan paidassa seitsemässä Ykkösen ottelussa, joissa kaikissa avauskokoonpanossa. Hänen viimeiseksi ottelukseen jäi 9.6. pelattu kotiottelu JJK:ta vastaan.

Lähde: JPY
Kuva: KPV TV

— —
LUE MYÖS: Ranskan MM-kullasta tarjolla superkerroin 5,00!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here