Italia varmisti paikkansa jatkomatseissa keskiviikkoiltana. Avausottelussaan Turkin numeroin 3-0 voittaneen Italian jyrän alle jäi tällä kertaa Sveitsi.

— — — —
Veikkauskisa jokaiseen Huuhkajien peliin: 500€ palkinto + Huuhkajien pelipaita!
— — — —

Italia kaatoi Sveitsin numeroin 3-0 (1-0) jalkapallon EM-kisojen A-lohkossa Stadio Olimpicolla, Roomassa, keskiviikkoiltana.

Kapteeni Giorgio Chiellini teki 19. minuutilla maalin, joka lopulta hylättiin videotarkastuksen jälkeen. Pian tuon jälkeen Chiellini joutui tulemaan vaihtoon loukkaantumisen takia. Sitten 26. minuutilla Sveitsin verkko heilui jälleen, ja tällä kertaa maali hyväksyttiin, kun Manuel Locatelli viimeisteli.

Toisella jaksolla tasapainoisen ja mestarisuosikkien joukkoon nousseen Italian vakuuttava meno jatkui. Locatelli tykitti näyttävästi illan toisen osumansa 52. minuutilla ja vei Italian 2-0-johtoon. Mies sai vaihtoon tullessaan standing ovationit. Ciro Immobile kruunasi Italian hienon illan tehden vielä lopussa 3-0-osuman. Italialla tyly alku turnauksessa: kaksi ottelua, kaksi voittoa maalierolla 6-0.

Italialla on kahdesta ottelusta siis täydet kuusi pistettä. Kakkosena olevalla Walesilla on neljä pistettä, Sveitsillä yksi piste ja Turkilla nolla pistettä.