Islannin sensaatiomaiset otteet jatkuvat – nyt piste Argentiinalta

argentiina islanti

Lionel Messin mestaruusjahti alkoi tahmeasti, kun Argentiina ja Islanti kohtasivat D-lohkon avauskamppailussa. Hallinnastaan huolimatta Argentiina ei onnistunut murtamaan Islannin kivenkovaa puolustusta, ja uskomaton tarina sai jälleen uuden luvun.

Ottelu lähti liikkeelle ennakko-odotusten mukaisesti Argentiinan komennossa. Pallonhallinta kulminoitui maaliksi 19. minuutilla, kun Sergio Aguero pysäytti Marcos Rojon kaukolaukausyrityksen ja pommitti pallon vasurillaan ylänurkkaan.

Islanti ei aikaillut vastauksessaan. Vain minuutteja myöhemmin se riisti pallon keskialueella, ja Alfred Finnbogason survoi tasoituksen maalinedustalta Gylfi Sigurdssonin keskityksen jälkeen.

Altavastaaja vetäytyi maalin jälkeen entistä enemmän kuoreensa. Argentiina siirteli palloa kärsivällisesti hyökkäyskolmanneksen tuntumassa, mutta murtavia syöttöjä se ei saanut aikaan. Yli 70-prosenttinen pallonhallinta ja Argentiinan 383 syöttöä Islannin 95:tä vastaan kertovat olennaisen ensimmäisestä jaksosta. Puoliajalle lähdettiin 1-1-tilanteessa.

Toista puoliaikaa tahkottiin vartin verran samalla kaavalla kuin ensimmäistä. Reilun 60 minuutin jälkeen pallo vietiin pilkulle kolmatta kertaa tänään. Lionel Messi asettui pallon taakse, mutta Islannin vahti Hannes Halldorsson pysäytti supertähden yrityksen. Missattu rankkari oli bensaa liekkeihin sosiaalisessa mediassa, kun muistissa olivat Cristiano Ronaldon eiliset uroteot.

Argentiina jauhoi Islannin kenttäpuoliskolla loppuun asti, mutta huippupaikat jäivät uupumaan. Näin 1-1 jäi ottelun lopputulokseksi. Islannin jalkapallosensaatio ei vain ota loppuakseen!

Islanti pakotti Argentiinan tasapeliin – viikonloppu tarjoaa huippumatseja

LAUANTAIN OTTELUT:
La 16.06. klo 13.00: Ranska-Australia 2–1 (0–0)
La 16.06. klo 16.00: Argentiina-Islanti 1-1 (1-1)
La 16.06. klo 19.00: Peru-Tanska
La 16.06. klo 22.00: Kroatia-Nigeria

SUNNUNTAIN OTTELUT:
Su 17.06. klo 15.00: Costa Rica-Serbia
Su 17.06. klo 18.00: Saksa-Meksiko
Su 17.06. klo 21.00: Brasilia-Sveitsi

Edellinen artikkeliRanskalle voitto Australiasta – videotarkistus käytössä ensimmäisen kerran!
Seuraava artikkeliVideo: Serbia otti voiton Costa Ricasta – Kolarovilta komea vaparimaali