Interillä vastassa jatkopaikan varmistanut Barcelona

Interillä on vastassaan jatkopaikan varmistanut, F-lohkon voittanut FC Barcelona. Tämä helpottaa kotijoukkueen työtä tulevaa ottelua ajatellen, sillä Barcan kokoonpano voi olla hyvinkin yllätyksellinen. Avainpelaajien poissaoloja on jo varmistettu.

Inter kilpailee Dortmundin kanssa toisesta F-lohkon jatkopaikasta. Dortmund pelaa kotonaan Slavia Prahaa vastaan, joka on todennäköisesti tulokseltaan saksalaisten ylikävely. Interin täytyy siis myös saalistaa täydet kolme pistettä, joka näyttää ennakkoasetelmien puolesta todennäköiseltä.

Barcelonan puolelta on varmistettu, ettei joukkueen tärkein avainpelaaja ja tuore Ballon d’Or voittaja Leo Messi tule matkaamaan Milanoon joukkueen avuksi. Tämän lisäksi ykköstoppari Gerard Pique ja paljon otteluita pelannut Sergi Roberto ovat ulkona kokoonpanosta päävalmentaja Ernesto Valverden päätöksestä.

Päätökset ovat ymmärrettäviä, sillä Barcelona kohtaa lauantaina erinomaista kautta pelaavan Real Sociedadin vieraissa. Myös Ousmane Dembele, Nelson Semedo, Jordi Alba ja Arthur missaavat matsin loukkaantumisten vuoksi.

Barcelonan mittava kokoonpanon kierrätys ja käytännössä merkityksetön lopputulos nostavat Blaugranan kertoimia korkealle. Onkin todennäköistä, että Inter tulee mitä todennäköisimmin ottamaan ohjat käsiinsä jo alusta saakka. Interillä on takana loistava alkukausi Antonio Conten alaisuudessa, eikä Romelu Lukakun ja Lautaro Martinezin hurjaa virettä tunnu pysäyttävän tällä hetkellä mikään. Pelivihjeessä haetaan rohkeasti jopa maalitonta iltaa vieraille.

Pelivihje: Barcelona ei maalia (2.60 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Tottenhamin Son Heung-minilta uskomaton soolomaali

Edellinen artikkeliHerkkupala tarjolla – Suomi kohtaa Ruotsin kesäkuussa Tukholmassa
Seuraava artikkeliHuuhkajat kohtaa EM-kenraalissa Viron – talvileiri peruuntui

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän