Klassikkovideo: Iker Casillas julkaisi koosteen omista mokauksistaan tukeakseen Loris Kariusta

86350360

Espanjalainen maalivahtilegenda ja rakastettu persoona Iker Casillas täyttää maanantaina 43 vuotta. Hyvää syntymäpäivää!

Upean uran torjunut Iker Casillas sai keväällä 2019 sydänkohtauksen, ja koko jalkapalloileva maailma järkyttyi. Real Madrid -legenda lopetti upean uransa virallisesti kesällä 2020.

Casillas tunnetaan etenkin Real Madridin legendana. Hän torjui Realissa vuodet 1999–2015, ja palkintokaappiin tuli muun muassa viisi La Ligan ja kolme Mestarien liigan mestaruuspokaalia.. Vuodet 2015–2020 hän torjui Portossa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Espanjan paidassa Casillas voitti kertaalleen maailmanmestaruuden ja Euroopan mestaruuden.

Maalivahti-ikonin pitkälle uralle on sattunut myös paljon inhimillisiä mokia. Kesällä 2018 Casillas teki koostevideon omista mokauksistaan tukeakseen tuolloin 25-vuotiasta Liverpoolia edustanutta maalivahti Loris Kariusta.

Karius teki kaksi isoa mokaa Mestarien liigan finaalissa toukokuussa 2018 ja oli siitä lähtien etenkin somessa rajun pilkkauksen kohteena. Casillas halusi videollaan kertoa, että maalivahdit tekevät myös virheitä ja että maalivahditkin ovat ihmisiä.

”Loppuuko tämä Kariuksen pilkkaaminen koskaan. Jättäkää hänet jo rauhaan. Maailmassa on paljon vakavampiakin huolia”, twiittasi Casillas.

Iker Casillas tukee Loris Kariusta

Jos twiitti ei jostain syystä avaudu, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliVideo: Kamerunilaislegenda Roger Milla ja ikoniset kulmalipputuuletukset MM-kisoissa 1990
Seuraava artikkeliVideo: Benjamin Källman viimeisteli voittomaalin Puolan pääsarjassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän