IFK Mariehamnin liigamestaruuteen torjunut Walter Viitala siirtyy Tanskan liigaan

coolbet_imageIFK Mariehamnin maalilla viime kaudella Suomen mestaruutta juhlinut Walter Viitala siirtyy Tanskan pääsarjassa pelaavan Viborgin riveihin. Tanskalaisseura kertoo kotisivuillaan tehneensä Viitalan kanssa kesään 2019 asti ulottuvan sopimuksen.

– Olen todella iloinen ja ylpeä sekä odotan seuraavaa askelta urallani. Tutustuin seuraan ja kaupunkiin tarkasti ennen sopimuksen tekemistä, Viitala kertoo Viborgin verkkosivuilla.

24-vuotias Viitala oli viime kaudella isossa roolissa, kun IFK Mariehamn voitti ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana Veikkausliigan. Suomen juniorimaajoukkueiden vakiokasvoihin vuosien varrella kuulunut Viitala on pelannut myös FC Hongan ja HIFK:n riveissä.

Viitala, 24, oli tärkeä osa IFK Mariehamnin viime kauden mestaruusjoukkuetta. Hän on pelannut urallaan Suomen liigassa myös Hongan riveissä.

Viborg on tällä hetkellä Tanskan pääsarjan sarjataulukossa viimeisenä. Joukkue on kerännyt 21 ottelusta 17 pistettä. Viitala liittyy tanskalaisjoukkueeseen tammikuussa.

coolbet_tagline_logo_RGB_original

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here