Huuhkajilla tärkeä vieraspeli Bosnia-Hertsegovinassa

Huuhkajilla on tänä viikonloppuna valtavat panokset. Kisapaikka alkaa olla kutkuttavan lähellä, mutta vielä on neljä matsia pelaamatta. J-lohkon ikävimpiä vieraskohteita on taatusti tämän päivän näyttämö Bilino Polje, Zenicassa.

Rivelution jatkaa raiteillaan ja Huuhkajilla on kasassa jo 12 pistettä. Italia on ansaitusti J-lohkon kärjessä, mutta toinen kisapaikka on täysin omissa käsissä. Tämä ottelu on ennakkoon jäjellä olevista koitoksista se haastavin.

Kotijoukkueen epäonneksi Bosnia-Hertsegovinan tähtihyökkääjä Edin Dzeko on sivussa illan ottelusta. AS Roman kärkipelaaja mursi poskiluunsa ottelussa Cagliaria vastaan. Huuhkajilla ei suurempia poissaolijoita ole ja monien iloksi Joel Pohjanpalo on kuntoutunut pitkästä loukkaantumisestaan ja on joukkueen mukana Zenicassa.

Bosnia-Hertsegovina on vielä teoreettisesti mukana kisapaikan metsästyksessä. Se kuitenkin joutuisi selviämään loput karsinnoista ilman pistemenetyksiä, joten iso muuri on ylitettävänä. Pelivihjeeksi muodostuu tasapeli, joka lopulta olisi kelvollinen tulos Huuhkajille. Puolustuspeli on tänään erityisen tarkkaa.

Pelivalinta: tasapeli (3.10 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Pierre-Emerick Aubameyang valittiin Valioliigan syyskuun pelaajaksi

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here