Huuhkajien kapteeni: Hornankattila vastassa

Suomen kapteeni Niklas Moisander ottelussa Sloveniaa vastaan.
Kuva: Tomi Hänninen

 

Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteenin Niklas Moisanderin mukaan Suomen pitää olla varovainen Georgian vastahyökkäysten kanssa, kun maat kohtaavat tiistaina MM-karsintaottelussa Tbilisissä. Kamppailua voi jännittää suorana Yle Fem –tv-kanavan, Yle Puheen ja Yle Areenan välityksellä suorana.

Suomen pitää Georgia-pelissä kaivautua ulos viime perjantain Espanja-pelin puolustusasemista.

– Lähdemme pelaamaan omaa peliämme. Meidän pitää olla vähän hyökkäävämpiä kuin Espanja-pelissä. Pystymme tällä hetkellä dominoimaan melkein kaikkia vastaan. Tasapainon kanssa pitää olla todella huolellisia, sillä Georgialla iskee vastahyökkäyksistä, Moisander selvitti Yle Urheilulle.

Huuhkajien kapteenin mukaan Suomen pitää hyökätä kovaa ja pitää palloa hallussaan. Moisanderin toivoo Suomen maalintekoon parannusta, sillä Suomi on tehnyt MM-karsintojen kuudessa kamppailussa vain neljä maalia.

– Se voi muuttaa koko pelin, jos saamme oikeaan aikaan maalin. Totta kai haluamme parantaa maalintekoamme, sillä olemme tehneet karsinnoissa tähän mennessä vasta neljä maalia. Jos hyökkäyspelimme toimisi paremmin, helpottaisi se kaikkea pelaamistamme.

Moisander ennakoi hektistä tunnelmaa illan kamppailuun.

– Aikamoinen hornankattila on varmaan meitä vastassa illalla. Kun mennään itään päin, fanit ovat aina aika fanaattisia. Vaikea peli on tulossa. Uskon, että pystymme kuitenkin ottamaan täältä sen tuloksen, mitä tulimme hakemaan, Moisander päätti itsevarmasti.

Suomen ja Georgian välistä kamppailua voi jännittää tiistaina Yle Fem -tv-kanavan, Yle Puheen ja Yle Areenan kautta suorana. Ottelu alkaa kello 20.00.

Yle