Huuhkajien historiallinen EM-kisa-avaus keskeytettiin

Suomen historiallinen arvokisadebyytti sai karmean käänteen avausjakson lopulla, kun Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen lyyhistyi kentälle.

EM-kisojen B-lohko saatiin käyntiin lauantaina alkuillalla, kun Tanska isännöi Suomea. Tanska hallitsi selkeästi avausjaksoa, mutta itse jalkapallo jäi täysin toissijaiseksi asiaksi avausjakson lopulla.

Tanskan 29-vuotias taituri Christian Eriksen lyyhistyi kentälle, ja pian kaikki ymmärsivät tilanteen vakavuuden. Erikseniä hoidettiin pitkään kentällä, kunnes hänet vietiin sairaalaan. Pian Uefa tiedotti odotetusti, että peli on keskeytetty. Harvinainen ja yllättävä tilanne sai niin pelaajat kuin kaikki muutkin kyyneliin.

Itse ottelu oli keskeytystilanteessa maalittomissa tasanumeroissa. Tiedotusvälineiden mukaan Eriksen on sairaalassa tajuissaan ja pystyy puhumaan. Ottelu jatkuu klo 21:30! Ensin pelataan viisi minuuttia avausjakson loppua, sitten pidetään viiden minuutin tauko ja sitten 45 minuutin toinen jakso.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here