Suomi ja Romania pelasivat 1–1-tasapelin – Teemu Pukki teki Huuhkajien ainokaisen

Huuhkajat pelasi Kansojen liigan lohkonsa viimeisessä kotipelissä 1–1-tasapelin Romaniaa vastaan. Teemu Pukki onnistui maalinteossa.

Suomi ja Romania iskivät yhteen perjantai-illan myöhäisottelussa Helsingin Olympiastadionilla.

Huuhkajat sai otteluun erinomaisen alun. 12. minuutilla avauskokoonpanoon noussut Onni Valakari syötti pallon Teemu Pukille, joka tykitti vastustamattomasti pallon Romanian maaliin rangaistuspotkualueen rajalta.

Ottelun edetessä Romania sai ottelusta enemmän ja enemmän otetta, mutta ei onnistunut avauspuoliskolla iskemään palloa maaliin, vaikka maalikehikoita kolisuttelikin.

Toisen puoliajan alussa Lukas Hradecky joutui kuitenkin noukkimaan pallon selkänsä takaa. Florin Tanase pääsi tuikkaamaan Nicusor Bancun syötöstä maaliin.

Ottelun lopussa Suomi sai muutaman huippupaikan, joissa vaihdosta kentälle tullut Benjamin Källman oli näkyvästi esillä. Palloa ei kuitenkaan kummassakaan päässä saatu maaliin asti, vaan pisteet jaettiin.

Lohkon toisessa ottelussa Bosnia ja Hertsegovina voitti kotiottelussaan Montenegron 1–0. Tulos tiesi Bosnia ja Hertsegovinalle lohkovoittoa.

Suomi kohtaa päätösottelussa vieraskentällä Montenegron maanantai-iltana. Suomi tarvitsee ottelusta voiton noustakseen toiselle sijalle ohi Montenegron. Suomi on lohkossa kolmantena kaksi pistettä Montenegroa perässä ja pisteen Romaniaa edellä.