Huuhkajat lähtee jatkamaan hyvää virettään

EM-karsinnat ovat erittäin kelvollisella mallilla sinivalkoisten lasien takaa. Suomi kukisti Bosnia-Hertsegovinan loppuunmyydyllä Ratinalla lukemin 2-0 ja yleisö sai todistaa jälleen kerran Pukkipartya. Pistääkö Teemu Pukki myös tänään bileet pystyyn, kun Huuhkajat matkaavat Vaduziin Rheinpark Stadionille ottamaan mittaa piskuisesta Liechtensteinista?

Markku Kanervan valmennustyö on tuottanut hedelmää enemmän kuin moni on osannut haaveilla. Riveluutio on saanut joukkueen puhaltamaan yhteen hiileen ja tämä näkyi lauantain esityksessä Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Teemu Pukkia on jo ylistetty runsaasti, mutta Glen Kamara oli ottelun suuria hahmoja. Kamara dominoi keskikentällä ja pelatessa näkynyt rauhallisuus oli erittäin vakuuttavaa. Illan kokoonpano on tuskin identtinen lauantaiseen verrattuna. Vakuuttavasti vaihdosta sisään tullut Lassi Lappalainen on odotettavissa avaukseen. Huuhkaja-fanit odottavat myös Rasmus Karjalaiselle minuutteja, kenties Teemu Pukin kärkiparina.

Liechtenstein pitää lohkossa perää. Maaleja joukkue ei ole tehnyt ensimmäistäkään ja omissa on soinut jo 11 kertaa. Näistä maaleista yhdeksän kuitenkin on tullut vieraissa, eikä kotikentällä Liechtenstein ole ottanut rökäletappioita. Suomen voittoa odotamme tänään ehdottomasti, mutta usko on siihen, ettei se tapahdu murskalukemin. Huuhkajien ottelut ovat olleet erittäin vähämaalisia ja tässä voikin olla toisinnon paikka Armenia-ottelusta. Sen matsin Huuhkajat voittivat 0-2 Fredrik Jensenin ja Pyry Soirin maaleilla.

Pelivalinta: Alle 2.5 maalia (2.05 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Hollantilaisseura tehnyt useita tarjouksia Huuhkajien hyökkääjästä – siirto edessä heinäkuussa?

Edellinen artikkeliLiechtenstein-Suomi ilmaiseksi Viafreesta – tässä tiistain EM-karsintamatsit
Seuraava artikkeliAS Roma löysi uuden valmentajan Ukrainan liigasta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän