Suomen maajoukkueen taival Nations Leaguessa jatkui tiistaina. Montenegro kaatui rutiininomaisesti Olympiastadionilla!

Suomi voitti kotikentällään Montenegron numeroin 2-0 (2-0) Nations Leaguen B-liigan 4-lohkossa tiistai-iltana.

Ottelun molemmat maalit nähtiin avausjaksolla reilun puolen tunnin jälkeen. Ensin Teemu Pukki jakeli ihanan syötön maaliedustalle, missä Joel Pohjanpalo siirsi pallon tyhjiin. Muutamia minuutteja myöhemmin Pohjanpalo ohjasi taidokkaasti Lucas Lingmanin erinomaisen vaparin verkkoon.

Toisella jaksolla Suomi hyydytti taitavasti peliä ja keskittyi johtoaseman pitämiseen, eikä Montenegron kavennusmaali ollut juurikaan lähellä. Näin ollen täydet kolme pistettä Suomelle.

”Tosi tasapainoinen esitys meiltä. Tapettiin matsi ensimmäisellä jaksolla. Toisella jaksolla jatkettiin samalla tasapainoisella tavalla, ja se toimi. Pariin peliin ei tullut itselleni maajoukkueessa maaleja, joten kiva oli osua”, kommentoi Pohjanpalo ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Suomella on nyt kahdesta ottelusta kasassa neljä pistettä. Huuhkajien seuraava ottelu on heti tulevana lauantaina Romanian vieraana.