HJK:n Alfredo Morelos valittiin kuukauden pelaajaksi

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet HJK:n Alfredo Morelosin Veikkausliigan syyskuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss.

Veikkausliigan syyskuun pelaajaksi on valittu HJK:n hyökkääjä Morelos. 20-vuotias kolumbialainen oli tiukasti mestaruudesta taistelevan joukkueen avainpelaajia syyskuussa. Hän viimeisteli neljä maalia HJK:n viidessä Veikkausliigan ottelussa.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Veikkausliigan syyskuun valmentaja on puolestaan joukkueensa mestaruustaisteluun nostanut Ilves-luotsi Jarkko Wiss. Ilves otti syyskuun viidestä ottelustaan komeasti neljä voittoa ja yhden tasapelin ja lähtee kauden ratkaisuotteluihin aivan kärjen tuntumassa.

Ilves miehitti vahvasti myös Veikkausliigan kuukauden joukkueen. Kuukauden joukkueeseen nimettiin neljä pelaajaa tamperelaisjoukkueesta. FC Lahti ja HIFK saivat joukkueeseen kaksi pelaajaa ja FC Inter, HJK sekä SJK kukin yhden.

Morelos ja Wiss palkitaan perjantaina 14. lokakuuta pelattavissa Veikkausliigan otteluissa HJK – IFK Mariehamn ja Ilves – HIFK.

Veikkausliigan syyskuun joukkue (4-4-2):

Mihkel Aksalu (SJK)
Mikko Hauhia (FC Lahti) – Tatu Miettunen (Ilves) – Pauli Kuusijärvi (HIFK) – Felipe Aspegren (Ilves)
Jasse Tuominen (FC Lahti) – Mika Väyrynen (HIFK) – Lauri Ala-Myllymäki (Ilves) – Emile Paul Tendeng (Ilves)
Morelos (HJK) – Njazi Kuqi (Inter)

Kuukauden pelaaja: Morelos (HJK)
Kuukauden valmentaja: Jarkko Wiss (Ilves)

Lähde: Veikkausliiga

Edellinen artikkeliPetteri Forsell iski lauantaina hattutempun – Katso maalit
Seuraava artikkeliVideo: Katso kaikki Etelä-Amerikan MM-karsintakierroksen maalit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän