HJK:lle upea vierasvoitto Konferenssiliigassa – Roope Riski aivan liekeissä!

HJK jatkoi Konferenssiliigan otteluitaan torstai-iltana Armenian pääkaupunki Jerevanissa, ja haki hienon vierasvoiton!

HJK kaatoi vieraskentällä armenialaisen Alashkert FC:n numeroin 2-4 (1-1) Konferenssiliigan A-lohkossa torstai-iltana. Tehot 1+2 tehnyt 30-vuotias hyökkääjä Roope Riski oli ottelun hahmo.

Klubi meni 0–1-johtoon heti 8. minuutilla, kun pallo pelattiin rankkarialueelle, missä Roope Riski sai kroppansa eteen ja pallo pomppi velipoika Riku Riskille, joka tykitti pallon maaliin. Alashkert tasoitti 24. minuutilla Jose Embalon toimesta. Kymmenen minuuttia tuon jälkeen Alashkert-kapteeni Artak Grigoryan kaatoi alimpana miehenä Roope Riskin, ja seurauksena oli ulosajo.

Toisella jaksolla Klubi meni menojaan. Ensin 57. minuutilla Filip Valencic maalasi Roope Riskin syötöstä, sitten 63. minuutilla Riski taiteli pallon reppuun, 1-3. Lisäajalla nähtiin vielä kaksi maalia, kun ensin Alashkert kavensi ja heti perään HJK:n Anthony Olusanya teki loppunumeroiksi 2-4.

HJK:lle mahtavasti kolme pistettä – ja puoli miljoonaa euroa palkintorahaa. A-lohkon toisessa ottelussa LASK ja Maccabi Tel Aviv pelasivat 1–1-tasapelin.

— —
KATSO MYÖS: Video: Fulhamin pelaajat juhlivat maalia kiusatuksi tulleen 13-vuotiaan kannattajansa kanssa