Haka – HIFK paketoi Veikkausliigan alkusarjan

Haka – HIFK paketoi Veikkausliigan alkusarjan, kun tämä koronan kiusaama pariin kertaan siirretty matsi päästään vihdoin pelaamaan.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli stadilaisten hanskassa, kun tähtirinnat veivät kolme pinnaa 2-0 voitolla. Tänään asetelmat ovat hiukan erikoiset, kun HIFK on jo varmistanut paikkansa Veikkausliigan Mestaruussarjassa. Hakalla on taas paljon enemmän pelissä, sillä voitolla valkeakoskelaiset ponnistaisivat sarjassa yhdeksännelle sijalle. Tämä tietäisi parempaa sarjaohjelmaa alaloppusarjaan.

Ottelun voimasuhteisiin vaikuttaa myös eittämättä HIFK:n hyökkääjätilanne. MLS-legenda Kei Kamara saapui kuluneella kaudella helsinkiläisjoukkueen miehistöön ja onkin tehnyt vakuuttavaa jälkeä. Viimeisin saavutus Kamaralle oli HJK:n kaataminen Stadin derbyssä kahden maalin turvin. Tänään Kamaraa ei kuitenkaan todennäköisesti kokoonpanossa nähdä.

Kotijoukkue on viime aikoina päässyt hyvään vireeseen ja tänään pelissä on paljon. Hakan voitolle irtoaa Coolbetilta selkeä markkinatoppi, jota lähdetään näillä lähtökohdilla ilman muuta kokeilemaan. HIFK pääsee pelaamaan ottelun pois päiväjärjestyksestä ilman paineita, mutta Hakalle ottelu on elintärkeä loppukautta ajatellen. Kerroinkin vaikuttaa kohtuullisen herkulliselta.

Pelivihje: Haka voittaa ottelun (2.75 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kertoimia ja ne voivat muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here