HJK:lle tappio Roomassa – Miro Tenholle punainen kortti alle vartin pelin jälkeen

AS Roma voitti HJK:n torstai-iltana pelatussa ottelussa tylyin lukemin 3–0. HJK:n urakka vaikeutui jo 13. minuutilla, kun Miro Tenho ajettiin ulos.

HJK pelasi yli 60 000 hengen edessä torstai-iltana Rooman Stadio Olimpicolla AS Romaa vastaan. Jättiläismäisenä ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt kotijoukkue nappasi täyden pistepotin puhtaasti lukemin 3–0.

HJK:n ottelu sai karmivan alun, kun kapteeni Miro Tenho ajettiin kentältä jo 13 minuutin pelin jälkeen. Tenho kaatoi Roma-hyökkääjän ollessaan alimpana miehenä, minkä ottelun romanialaispäätuomari katsoi punaisen kortin arvoiseksi.

Klubi sinnitteli ensimmäisen puoliajan maalittomana, mutta toisen välittömästi toisen puoliajan alussa Roma alkoi paukutella maaleja. Puoliajalla kentällä vaihdettu Paulo Dybala ehti olla vain pari minuuttia kentällä, kun hän jo heilutti maaliverkkoja. Lorenzo Pellegrini osui paria minuuttia myöhemmin ja viimeisestä maalista vastasi Andrea Belotti 68. minuutilla.

C-lohkon toisessa ottelussa Real Betis kaatoi kotonaan Ludogoretsin numeroin 3-2.