HJK:lla heikko arpaonni – kivenkova vastus luvassa Euroopan kentillä

HJK:lla oli varsin heikko arpaonni, kun sen mahdollista seuraavaa vastustajaa arvottiin keskiviikkona Sveitsissä.

HJK kohtaa Mestarien liigan karsintojen ensimmäisellä kierroksella Färsaarten hallitsevan mestarin HB Tórshavnin (uutinen), joten vielä tässä vaiheessa helsinkiläisillä kävi verrattain varsin hyvä arpaonni. Siihen se tuuri sitten loppuikin, sillä mikäli Klubi onnistuu pudottamaan färsaarelaiset, tulee sen seuraava vastus otteluparista Suduva – Crvena Zvezda.

Kaksikosta varsinkin serbialainen Crvena Zvezda on äärimmäisen kova joukkue. Paremmin Belgradin punaisena tähtenä tunnettu joukkue nimittäin pelasi viime kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa, jossa se joutui niin sanottuun kuolemanlohkoon PSG:n, Napolin ja koko kilpailun voittaneen Liverpoolin kanssa. Kuudesta ottelusta joukkue voitti yhden, kun Liverpool kaatui kertaalleen maalein 2-0.

Liettualainen Suduva on puolestaan voittanut maansa mestaruudet vuosina 2017 ja 2018, joten helppoa vastustajaa HJK ei missään tapauksessa seuraavalla kierroksella tule saamaan. Mikäli Tórshavn onnistuu pudottamaan HJK:n, jatkuu hallitsevan Suomen mestarin Eurooppa-seikkailu seuraavaksi Eurooppa-liigan karsinnoissa.

HJK aloittaa Mestarien liigan karsinnat 9. heinäkuuta, kun Tórshavn vierailee Helsingissä.

HJK:lla kävi heikko arpaonni

https://twitter.com/hjkhelsinki/status/1141289444386975745?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1141289444386975745&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportti.com%2Fuutinen.asp%3FCAT%3D3-2%26ID%3D392706

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – – –

Lue myös: Tässä ovat suomalaisten eurovastustajat – Inter kohtaa Teemu Pukin entisen seuran!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here