HJK teki kovia pelaajahankintoja – Daniel O’Shaughnessy  ja Lee Erwin siirtyvät Klubiin

Neljä kertaa putkeen Suomen mestaruuden voittanut HJK on laittanut uutta vaihdetta silmään, kun kesän siirtoikkuna on auennut.

Vuoden 2021 mestarikapteeni, 29-vuotias puolustaja Daniel O’Shaughnessy (kuvassa), palaa Klubiin alakertaan tämän ja ensi kauden kattavalla sopimuksella. 

Lisäksi Veikkausliigakauden 2022 maalikuningas, 30-vuotias Lee Erwin, siirtyy HJK:hon loppukauden mittaisella sopimuksella. 

Kolminkertainen Suomen mestari O’Shaughnessy siirtyi HJK:sta Saksan 2. Bundesliigaan Karlsruheen kauden 2021 jälkeen. Alku oli Saksassa lupaava: Vaikka “Dani” tuli joukkueeseen kesken kauden, hän pelasi heti 15 ottelua 2. Bundesliigassa.

Toppari on ehtinyt harjoitella Klubin mukana runsaat kaksi viikkoa. 

”Treeneissä on ollut hyvä meininki. Tulokset ovat olleet hyviä, ja siten fiilis joukkueessakin hyvä. Sitä lähdetään jatkamaan. Oma kroppa tuntuu hyvältä, ja heti kun valmentajat näkevät, että pystyn auttamaan jengiä, olen valmis pelaamaan. Eli toivottavasti mahdollisimman nopeasti”, kommentoi mies Klubin verkkosivuilla.

Erwin puolestaan voitti FC Hakassa maalikuninkuuden kaudella 2022. Hän edusti sen jälkeen puolitoista vuotta libanonilaista Al-Ahedia, jossa hyökkääjän sopimus umpeutui kesäkuun lopussa.

”Tuntuu erittäin hyvältä olla täällä. Olisin halunnut tulla jo kauden alussa, mutta en lopulta pystynytkään irrottautumaan edellisestä seurastani. Mutta nyt olen täällä, ja odotan kovasti pääseväni osaksi joukkuetta”, Erwin kertoo. 

Daniel O’Shaughnessy palaa Klubiin

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Lee Erwin myös Klubiin

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Lähde ja kuvankaappaukset: HJK

Edellinen artikkeliVideo: Koominen tilanne – englantilaisfanit yrittivät päästä takaisin stadionille Jude Bellinghamin tasoitettua
Seuraava artikkeliEM-kisavihjeet: Itävalta – Turkki 2.7

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän