EM-kisavihjeet: Itävalta – Turkki 2.7

EM-kisavihjeet
EM-kisavihjeet

Maali-iloittelua luvassa? Viimeinen neljännesvälierä pelataan tänään klo 22.00 kun Itävalta saa vastaansa Turkin Leipzigissä

Itävalta – Turkki 2.7 klo 22.00

Viimeinen neljännesvälierä pelataan tänään kello 22 alkaen Leipzigissä. Kansaa ihastuttanut Itävalta saa vastaansa aina arvaamattoman Turkin.

Itävalta yllätti monet voittamalla kova tasoisen D-lohkon, jossa pelasivat Ranska,Hollanti sekä Puola. Kolmen pelin jälkeen pisteitä oli kasassa kuusi ja lohkon voitto sinetöitiin hienolla voitolla Hollannista päätöskierroksella. Itävalta on ollut ilahduttava ilmestys kisoissa tähän saakka ja Ralf Rangnickille on nostettava hattua joukkueen peli-ilmeestä. Aktiivista prässi pelaamista sekä hyökkäämistä, mutta tarvittaessa myös laadukasta puolustamista. Itävallan ottelut olivat erittäin viihdyttäviä seurattavia ja tänään oletusarvo on tismalleen samaa luokkaa Turkin tullessa vastaan. Itävalta voitti Ranskaa sekä Puolaa vastaan pallonhallinnan ja Hollantiakin vastaan oltiin lähes tasoissa. Huomioitavaa on myös se, että Itävalta pystyi luomaan peräti 17 laukausta kohti vastustajien maalia ja tämä on melko kova saavutus ottaen huomioon alkulohkon vastukset. Itävalta tuskin tulee muuttamaan mitään Turkkia vastaan vaan jatkaa samaa rataa. Itävallalta puuttuu illan ottelusta varmasti Patrick Wimmer sekä Gernot Trauner.

TSEKKAA TÄMÄ:

Turkki saavutti jatkopaikan F-lohkosta keräten kuusi pistettä. Ainut tappio tuli Portugalia vastaan, mutta pelissä on edelleen todella suuria kysymysmerkkejä. Jos Itävalta on ilahduttanut tähän asti otteillaan kisoissa, ei Turkista voi mainita samaa lukuunottamatta muutamaa todella hienoa maalia. Pelissä ei ole lähimainkaan samanlaisia rakenteita kuin Itävallalla, mutta kuten aikaisemminkin jo ollaan mainittu Turkilta löytyy yllätys potentiaalia. Turkin ottelut ovat myös olleet täynnä tapahtumia ja viihdettä. Nähtäväksi jää saako Turkki tänään pelin rakenteita paremmin kuntoon, sillä vastaan tulee erittäin vaarallinen joukkue joka on osoittanut tasonsa jo näissä kisoissa. Turkilta puuttuu tänään kokoonpanosta joukkueen keskikentän moottori Hakan Calhanoglu sekä Samet Akaydin. Myös Turkki pystyi alkulohkossa laukomaan kohti maalia peräti 16 kertaa, joten myös Turkin puolelta tilanteita pystytään luomaan.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen nähtiin maaliskuussa ystävyysottelussa jossa Itävalta murskasi Turkin peräti 6-1.

EM-kisavihjeet otteluun

Yli 2.5 maalia ottelussa(1.97 @Coolbet)

Molemmat pystyvät luomaan maalipaikkoja hyvään tahtiin ja osaavat viimeistellä paikoista maaleja. Itävalta teki alkulohkossaan kuusi maalia ja päästi neljä maalia. Turkin vastaavat lukemat alkulohkossa olivat 5:5, joten maaleja on nähty joukkueiden otteluissa näiden EM-kisojen aikana. Itävalta on pelannut tämän kalenterivuoden aikana 7 ottelua, joista vain kerran joukkue on jäänyt maaleitta. Huomionarvoista on myös Turkin xGA-lukemat alkulohkon otteluissa, sillä Turkkia vastaan luotiin xGtä todella paljon. Georgia 2.03 maalin verran, Portugali 1,73 ja myös Tshekki vajaalla pelatessaan 1.52 maalin verran. Myös Turkki pystyi luomaan xG:tä itse kohtalaisen hyvin, joten maaleja on tänään ilmassa Leipzigin illassa. Lapulle lyödään over 2.5 maalia kertoimella 1.97

Edellinen artikkeliHJK teki kovia pelaajahankintoja – Daniel O’Shaughnessy  ja Lee Erwin siirtyvät Klubiin
Seuraava artikkeliVideo: Merih Demiral teki kaksi maalia ja vei Turkin jatkoon – tässä puolivälieräparit ja aikataulut

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän