HJK antoi potkut valmentaja Ferran Sibilalle ja urheilujohtaja Vesa Mäelle!

Veikkausliigan hallitseva mestari HJK on reagoinut kehnoon alkukautensa antamalla potkut (pää)valmentaja Ferran Sibilalle ja urheilujohtaja Vesa Mäelle.

Viime kaudella HJK:n piristymään saanut Toni Korkeakunnas palaa joukkueen päävalmentajaksi. Sopimus kattaa kauden 2024 ja 2025.

HJK:n valmentajasekoilu on ihmetyttänyt jalkapallokansaa. HJK palkkasi viime marraskuussa 35-vuotiaan Ferran Sibilan uuden päävalmentajakseen kahden vuoden sopimuksella. Viime kauden lopun päävastuussa ollut Korkeakunnas sai väistyä.

TSEKKAA TÄMÄ:

Sibilaa ei kuitenkaan hyväksytty suunnitellulle Uefa Pro -kurssille Ruotsiin. Näin ollen HJK joutui nimeämään apuvalmentaja Ossi Virran nimellisesti päävalmentajaksi, sillä Virta on Klubin ainoa valmentaja, jolla tarvittava lisenssi on suoritettuna.

Täksi kaudeksi HJK:n urheilutoimenjohtajaksi tullut Vesa Mäki johti päävalmentajakartoitusta, josta valikoitui Sibila. Nyt Sibila ja Mäki ovat irtisanottu.

”Joukkueen pelaamisessa on ollut liian isoja fundamentaalisia ongelmia puolustus- ja hyökkäyssuuntaan. Totesimme myös, että alkukauden tulosten myötä joukkue tarvitsee valmennukseen nyt selkeyttä ja johtajuutta. Siksi päätimme seurassa, että ainoaksi vaihtoehdoksi jäi palkata uusi päävalmentaja. Löysimme hyviä kandidaatteja, joista päädyimme parhaana vaihtoehtona Tokeen”, kommentoi HJK Oy:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti Klubin verkkosivuilla. 

Alavireisesti pelannut HJK on kerännyt kahdeksasta alkukauden ottelustaan 12 pistettä ja on viidentenä Veikkausliigassa. Joukkue kohtaa kotikentällään Gnistanin keskiviikkona 22. toukokuuta.

LUE MYÖS: HJK:n uusi päävalmentaja Ferran Sibila ei ole sopiva päävalmentajaksi – ei päässyt Uefa Pro -kurssille

Lähde: HJK
Kuvankaappaus: HJK TV

Edellinen artikkeliVideo: Benjamin Källman viimeisteli voittomaalin Puolan pääsarjassa
Seuraava artikkeliHollannilla mielenkiintoinen EM-kisamiehistö – onko maa kisojen musta hevonen?

5 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän