HJK hyökkää euromenestyksen perässä Slovenian hallitsevan mestarin kimppuun

HJK aloittaa Eurooppa-liigan karsinnat kolmannelta kierrokselta torstai-iltana NK Olimpija Ljubljanan vieraana.

Helsingin Jalkapalloklubin eurotaival jatkuu torstaina Sloveniassa. Viime viikolla tie nousi pystyyn Mestarien liigan karsinnoissa valko-venäläistä BATE Borisovia vastaan yhteismaalein 1-2.

Torstain vastustaja NK Olimpija Ljubljana on Slovenian pääsarjan hallitseva mestari. Seuralla ei kuitenkaan ole merkittäviä saavutuksia historiassaan eurokentiltä. Eurooppa-liigan kolmatta kierrosta pidemmälle Olimpija ei ole ikinä edennyt.

HJK matkassa ilman Valencicia

Klubi matkusti jo tiistaina Sloveniaan valmistautumaan tärkeään vierasotteluun. Matkassa ei ole tälläkään kertaa Filip Valencicia siitä huolimatta, että slovenialainen on pelannut illan vastustajan riveissä aikaisemmin. Ilta-Sanomat huhuilikin oikuttelevan tähtipelaajan olevan lähtökuopissa seurasta.

HJK pääsee otteluun muuten varsin terveellä miehistöllä. Ville Jalasto sai viime ottelussa lievän vamman, mutta Klubissa uskotaan miehen olevan mukana kokoonpanossa torstaina. Lisäksi mukana ovat seuran uusimmat hankinnat Macauley Chrisantus ja Jordan Dominguez.

Coolbetin kertoimet illan Eurooppa-liigan otteluihin

Lue myös: RoPS hankki kokemusta keskikentälle – Zeneli loppukaudeksi Rovaniemelle

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here