Historiallisen Liechtenstein-ottelun miehistö nimetty – ottelu näkyy Nelosella ja jättiscreeneillä!

Historiallisen Liechtenstein-ottelun miehistö on nyt julkaistu. Samalla miehistöllä hyökätään myös karsintojen päättävään Kreikka-otteluun.

Suomen ja Liechtensteinin välisen ottelun panos on hurja, ja suomalaisessa jalkapallossa täysin ennennäkemätön: voittamalla ottelun Suomi etenee kesän 2020 EM-kisoihin! Kyseessä olisi ensimmäinen kerta ikinä, kun Suomen miesten jalkapallomaajoukkue pääsisi lajin arvokisohin.

Päävalmentaja Markku Kanerva nimesi keskiviikkona puoliltapäivin miehistön, jolla lähdetään sekä Liechtensteinin että Kreikan kimppuun. Merkittävin muutos aiempaan on se, että hyvät karsinnat pelannut laitapuolustaja Jere Uronen on sivussa loukkaantumisen vuoksi. Uutena miehenä mukaan on nostettu Robert Taylor.

Aiemmin loukkaantumisista kärsineet Paulus Arajuuri ja kapteeni Tim Sparv sen sijaan ovat pelikunnossa ja mukana otteluissa. Hyökkäystä tähdittävät lokakuun maaotteluiden tapaan loistavasti yhteispelin löytäneet Teemu Pukki ja Joel Pohjanpalo.

Matsi näkyy Neloselta ja jättiscreeneiltä

Suomen jalkapallohistorian tärkein ottelu alkaa ensi viikon perjantaina (15.11.) klo 19:00 ja pelipaikkana toimii Helsingin Töölössä sijaitseva Telia 5G Areena. Ottelu on ollut jo pitkään loppuunmyyty, mutta muitakin seuraamismahdollisuuksia on.

Useat kaupungit ovat lähteneet futishuumaan mukaan ja ottelua voi seurata muun muassa Tampereen keskustorilla tai Helsingin keskustassa. Lisäksi myös Turun kaupunki kertoi Twitterissä selvittävänsä vastaavanlaisen tapahtuman järjestämisen mahdollisuutta.

Mikäli ottelua ei pääse seuraamaan varsinaiseen yleisötapahtumaan, onnistuu se nyt kätevästi myös television välityksellä. Jo aiemmin Huuhkajien pelejä ilmaiseksi näyttäneen Viafree-palvelun lisäksi nimittäin myös Nelonen näyttää historiallisen ottelun ilmaiseksi.

– Huuhkajat ovat herättäneet Suomessa ennen näkemättömän jalkapallohuuman. Olemme saaneet lähietäisyydeltä seurata Huuhkajien taistelua kohti pitkään odotettua unelmaa. Nyt se on lähempänä kuin koskaan. Yhteistyössä Nelonen Median kanssa voimme tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuuden elää mukana tässä historiallisessa hetkessä, kommentoi NENT Group Finlandin vastaava tuottaja Ville Klinga.

Nelosen lähetys alkaa jo klo 18:00, jolloin käynnistyy Klingan, Pasi Rautiaisen ja Mika Kottilan tähdittämä studio-osuus. Itse ottelun selostaa Ville Kuusinen.

Karsinnat huipentuvat Ateenassa

Suomi huipentaa loistavasti sujuneet EM-karsinnat maanantaina 18.11. Ateenassa, jossa vastaan asettuu edellisellä kierroksella Suomelle valtaisan palveluksen Bosnia-voiton muodossa tarjoillut Kreikka.

Historiallisen Liechtenstein-ottelun Huuhkajat

https://twitter.com/Huuhkajat/status/1192023820699201536?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iltalehti.fi%2Fjalkapallo%2Fa%2Fd820ae9c-57f8-4a27-a249-931223913b7d

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän