Atletico Madrid pitää Hradeckyn kiireisenä

Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon edustama Bayer Leverkusen isännöi Mestarien liigassa Atletico Madridia keskiviikko-iltana. Leverkusen on ollut isoissa vaikeuksissa omassa D-lohkossaan, eikä tänään varsinaisesti valoa tunnelin päässä näy.

D-lohko ei ole kolmen pelatun ottelun jälkeen suuria yllätyksiä tarjonnut. Juventus ja Atletico Madrid porskuttavat kärjessä seitsemällä pisteellä, kun taas Lokomotiv Moskovalla on tilillään kolme pojoa. Leverkusen pitää perää ilman pisteitä.

Voidaan siis todeta, ettei Leverkusenin UCL-taipale onnistunut ihan haluttuun tapaan. Saumat ovat vielä realistiset Eurooppa-liigaan, mutta jatkopelit Mestarien liigassa vaativat ihmeitä. Leverkusenilla on kolmeen peliin yksi tehty maali ja sekin tuli Lokomotiv Moskovaa vastaan Benedikt Höwedesin omalla maalilla.

Atletico Madrid on tehnyt Diego Simeonen johdolla tasaista jälkeä tuttuun tapaan. 0-2 vierasvoitto Moskovasta oli tärkeä matsi, jossa useampi suurseura olisi saattanut kompuroida. Jatkopaikan lähes puolittain sinetöi edelliskierroksen 1-0 voitto Leverkusenista. Tämä matsi meni maalittomana pitkään, mutta Alvaro Morata iski voittomaalin 78. minuutilla Lukas Hradeckyn selän taakse.

Pelivihjeessä luotetaan Atleticon saalistavan tänäänkin kolme pistettä. Vieraat kärsivät João Félixin, Stevan Savicin ja José Giménezin poissaoloista, mutta joukkueen riittävän leveä materiaali paikkaa tämän. Maalijuhlia tuskin tullaan näkemään, joten vähämaalisuutta suosivat pelikohteet ovat tänään hyviä valintoja. Leverkusenin tehottomuudesta kärsinyt hyökkäys ei tule pääsemään helpolla, kun vastassa on yksi maailman parhaista puolustuslinjoista. Veikkaan Atleticolle yhden maalin rutiinivoittoa!

Pelivihje: Atletico Madrid (2.60 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Suomalaistuomari tuomitsee huomenna ManU:n ottelun Old Traffordilla

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here