HIFK tiedottaa: Kimmo Kuhta palaa HIFK:iin

Upean uran jääkiekon parissa tehnyt Kimmo Kuhta palaa IFK:n punapaitoihin jalkapallon parissa. Kuhta on pelannut jääkiekko IFK:ssa vuodesta 1996 lähtien ja voittanut kertaalleen jääkiekon Suomen mestaruuden. Kuhta lopetti jääkiekkouransa vuonna 2013.

Peliuran jälkeen Kuhta on panostanut jalkapalloon Käpylän Pallon ikämiehissä ja hänet tunnetaan myös jalkapallokentillä kovana maalintekijänä. Maalintekotaidon lisäksi Kuhta tuo rutkasti kokemusta jalkapallon Ykköseen valmistautuvan HIFK:n joukkueeseen.- Kiekkohommat on minun osaltani unohdettu ja lopetettu, ainakin toistaseksi. Olen pienestä pitäen rakastanut jalkapalloa, joten se on varmasti se suurin syy paluulle jalkapalloviheriöille, Kimmo Kuhta ilmoittaa.

HIFK Fotboll ei ole vielä tämän vuoden puolella hävinnyt yhtään ottelua, ja Kuhdan tuoreen sopimuksen myötä tulevalta kaudelta voidaan odottaa paljon. – Kibellä on rutkasti liigakokemusta, jota monilla meidän pelaajista ei ole. Kuhta tuo myös paljon uusia mahdollisuuksia joukkueellemme, HIFK:n kapteeni Esa Terävä uskoo.

TSEKKAA TÄMÄ:

– Kokeneena pelaajana Kibe tuo ääntä kentälle ja pystyy ohjaamaan erityisesti meidän nuoria pelaajia. Kibe on myös arvostettu pukukoppipelaaja, joten saada vahvistusta myös sille saralle, päävalmentaja Jani Honkavaara listaa tuoreen hankinnan vahvuuksia.

Kuhta nousee suoraan joukkueen avauskokoonpanoon Suomen Cupin 6. kierroksen ottelussa SJK:ta vastaan, mikäli miehelle löydetään sopivan kokoiset jalkapallokengät. HIFK tiedottaa Kuhdan sopimuksesta lisää tämän päivän aikana, joukkueen sekä Twitter, Facebook että Youtube-sivuistoillaan.

Katso video tästä ”Kibestä”

 

Edellinen artikkeliSuomen Cupin 6. kierros arvotaan tänään
Seuraava artikkeliUCL-ennakko: Barcelona v Atletico Madrid

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän