Veikkausliigassa tehdään lauantaina historiaa – Heini Hyvösestä sarjan ensimmäinen naiserotuomari

Veikkausliigassa Puoliaika

Veikkausliigassa kirjoitetaan tulevana lauantaina historiaa, kun Heini Hyvösestä tulee ensimmäinen naiserotuomari pääsarjatasolla.

Heini Hyvösestä tulee historian ensimmäinen naiserotuomari miesten pääsarjatasolla. Hyvönen toimii lauantaina HJK:n ja FC Lahden välisessä ottelussa avustavana tuomarina.

”On se ihan valtavan iso asia sekä itselle että koko suomalaiselle naiserotuomariyhteisölle. Muutama viikko sitten itse kuulin asiasta ja se pamahti ihan valtavana positiivisena yllätyksenä”, Hyvönen kommentoi Yle Urheilun haastattelussa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Hyvönen on tuomaroinut tällä kaudella pääosin miesten Ykkösessä ja Kansallisessa liigassa. Hyvät otteet siellä avasivat mahdollisuuden pääsarjatasolla.

”Heini on juossut testit hyväksyttäväksi sekä toiminut puolitoista vuotta miesten Ykkösessä. Hän on pärjännyt hienosti ja vahvat suoritukset Ykkösessä poikivat mahdollisuuden näyttää osaamisensa nyt myös Veikkausliigassa”, huippuerotuomareiden valmentaja Mattias Gestranius kehui Palloliiton tiedotteessa.

Edellinen artikkeliVideo: Uskomattoman huonoa tuuria – Kanadan Jonathan Osorion veto osui kahdesti ylärimaan ja pomppi ulos
Seuraava artikkeliVideo: TPS:n Daniel Rantanen liukui hämmentävän oman maalin – pallo komeassa kaaressa takakulmaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän