Hallitseva Copa American mestari vaikeuksissa

Hallitseva Copa American tuplamestari Chile aloittaa tiensä C-lohkossa hankalalla ottelulla. Vastaan asettuu kutsuvieraana turnauksessa pelaava Japani, joka on yllätysvalmis nuori joukkue. Japanilla on ensi yönä hyvä sauma yllättää ja ryöstää pisteitä ennakkosuosikeilta.

La Roja haluaa nostaa himoittua mestaruuspokaalia tämän turnauksen päätteeksi kolmatta kertaa peräkkäin. Chilen supertähdet Alexis Sanchez ja Arturo Vidal pelaavat mahdollisesti viimeistä Copa Americaansa. Myös muita Chilen avainpelaajia voi nähdä viimeisen kerran Copan otteluissa, sillä joukkuetta odottaa ennen pitkää nuorennusleikkaus.  Reinaldo Ruedan miehistö ei ole ollut kovin varma puolustuspäässä. Edellisessä viidessä matsissa ei ole nollapelejä pidetty. Ei pidetä tänäänkään, sillä Japanin yllätykseen lähdemme pelivalintaa peilaamaan.

Hajime Moriyasun luotsaama Japani on ollut mainiossa vireessä. Japanilaiset ovat edelliseen kuutentoista otteluun hävinneet vain kaksi. Tämän lisäksi kolme edellistä ottelua on mennyt ilman maalia omiin. Hyökkäyspään konkari Shinji Okazaki kannattaa seurata ottelussa suurennuslasin alla. Chilen alakerran tulee ehdottomasti pitää entinen Leicester-hyökkääjä pois maalipaikoilta.

Joukkueet ovat historian saatossa kohdanneet vain kaksi kertaa, jotka ovat molemmat edelliseltä vuosikymmeneltä. Näistä saldona on tasapeli ja voitto Japanille. Pelivalintana lähdetään hakemaan Japanille voittoa tai vähintään tasapeliä. Hallitseva mestari voi olla kovemman paikan edessä, mitä kertoimet osoittavat.

Pelivalinta: Japani voittaa tai tasapeli (2.50 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Qatarin historian ensimmäinen Copa America -maali on upeaa katsottavaa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän