Cristiano Ronaldo ei ollut mielissään, kun Ghana-pelaaja Osman Bukari tuuletti maaliaan portugalilaisen nimikkotuuletuksella.

Ghana-pelaaja Osman Bukari näytti kovaa pokkaa torstai-illan ottelussa Portugalia vastaan. Bukari tuuletti 3–2-kavennusmaaliaan Cristiano Ronaldon tutuksi tekemällä Siuuuu-tuuletuksella. Vaihtopenkillä tilannetta seurannut Ronaldo ei tuntunut pitävän näkemästään, vaan sadatteli kädet viuhuen temppua.

Ronaldo itse onnistui ottelussa kertaalleen maalinteossa. Kohujen keskellä ollut legenda laukoi ottelun avausmaalin rankkarista toisella puoliajalla. Ronaldo pelasi ottelussa 88 minuuttia.

Portugali voitti ottelun lopulta 3–2. Ronaldon lisäksi maalinteossa onnistuivat Portugalin Joao Felix ja Rafael Leao sekä Ghanalta Bukarin lisäksi osunut Andre Ayew.