Futistriplauksen pelivalinnat Saksan ja Turkin viheriöiltä

Tänä perjantaina Triplaukseen haetaan kaksi pelivalintaa: toinen Saksan kakkostason sarjasta, toinen Turkin puolelta.

Miksi lyödä vetoa Coolbetillä?

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) perjantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

2. Bundesligassa on vielä kuusi kierrosta edessä ja perinteinen perjantaikierros tahkotaan putoamisviivan kupeessa olevan Braunschweigin kotiareenalla. Vastaan asettuu etenkin vieraissa kehnosti suoriutunut Paderborn. Kotijoukkueella on tänään kaikki pelissä, sillä tämä perinneseura ei takaisin Tritteen halaja. Vieraiden maalitykit Dennis Srbeny sekä Chris Fuhrich on kuitenkin pidettävä kurissa mikäli isäntälauma mielii pisteille. Hyvällä kertoimella varustettua kotijengiä hyödynnetään tasoituksen kera (+1).

Turkissa mestaruustaisto tiivistyy, ja sarjan kärjessä keikkuukin hyvävireinen Besiktas, johon nojataan Triplauksen toisessa kohteessa. Allekirjoittaneen silmään kaikki ennusmerkit viittaavat tänään kotivoittoon. Piikkipaikkaa pitävä Besiktas on syystäkin ennakkosuosikki, kun vieraaksi saapuu keskikastin jengi. Tänään haetaan kotijoukkueen voittoa tasoituksella (-1). Besiktas on sarjan paras kotijoukkue, ja vastaavasti Ankaragucu on heikoimpia vierasjengejä.

TRIPLAAMAAN!

 

Edellinen artikkeliVeikkausliigan alku lähestyy – tässä talvikauden kaikki pelaajasiirrot
Seuraava artikkeliVideo: Mika Ääritalo yllättää takaa IFK Mariehamnin maalivahdin keväällä 2018

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän