Video: Isäntämaa Norsunluurannikko pudotti Senegalin – Franck Kessie ratkaisijana kahdella rankkarilla

Afrikan-mestaruuskilpailuissa nähtiin yllätys, kun rimaa hipoen jatkopeleihin yltänyt isäntämaa Norsunluurannikko pudotti hallitsevan mestarin Senegalin.

Norsunluurannikko kaatoi Senegalin rankkarikisan jälkeen numeroin 5-4 (1-1) Afrikan-mestaruuskilpailujen neljännesvälierissä maanantaina.

Sadion Manen tähdittämä Senegal oli pitkään kiinni voitossa, mutta Norsunluurannikon 27-vuotias vaihtomies Franck Kessie nousi lopulta ottelun hahmoksi. Ensin Kessie tasoitti 86. minuutilla rangaistuspotkusta. Edessä oli jatkoaika ja rankkarikisa.

Ja viidennellä laukaisukierroksella pallon takana oli Kessie, joka laittoi pallon reppuun. Norsunluurannikko kahdeksan parhaan joukkoon, ja puolivälierissä vastassa on voittaja tiistain ottelusta Mali vs. Burkina Faso.

Afrikan-mestaruuskilpailut 2023 pelataan Norsunluurannikossa. Turnaus siirrettiin pelattavaksi alkuvuoteen 2024, sillä kesällä Norsunluurannikossa on sadekausi. Mukana oli 24 maata, jotka pelaavat kuudessa neljän maan alkulohkossa, ja finaali pelataan sunnuntaina 11. helmikuuta

KATSO MYÖS: Video: Maalivahti Lionel Mpasi ratkaisi – Kongon demokraattinen tasavalta pudotti Egyptin Afrikan-mestaruuskilpailuista!

Franck Kessie ratkaisee rankkarikisan

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Franck Kessie tasoittaa 86. minuutilla

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliVideo: Chicharito palasi meksikolaiseen Chivasiin 14 vuoden tauon jälkeen – täysi stadion toivotti tervetulleeksi
Seuraava artikkeliVideo: Dortmundin kotimatsissa uskomattoman kaunis tifo syöpään kuolleelle fanille Marcelille

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän